Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Wij willen u er op wijzen dat wij de wettelijke voorwaarden hanteren ten aanzien van ons retourbeleid. Echter kunnen producten alleen geretourneerd worden indien deze producten compleet en niet beschadigd zijn. Compleet betreft in dit kader, dat het geretourneerde product voorzien moet zijn van alle losse accessoires in de originele verpakking. Voor de goede orde, van het openen van een retourpakket wordt een video gemaakt. Indien het retourpakket niet compleet en/of beschadigd is zullen wij contact met u opnemen, om tot een passende oplossing te komen.

Retour adres:
Accessoireswereld.nl

Ligusterbaan 8
2908LW, Capelle aan den IJssel
Nederland